pengar + tv = grönt är skönt

Borde man inte hålla stora miljötävlingar där folk kan vinna pengar? Tänk så många supersmarta människor det finns där ute som är för lata för att komma med idéer om hur vi kan förbättra vår miljö. Personligen tycker jag väl inte att man ska behöva erbjuda människor pengar för att de ska bry sig om vår miljö men det kan vara en lösning. Om folk bara ansträngde sig lite mer skulle det kunna hända så mycket och pengar är ju då det självklara lockbetet. Jag menar, folk vinner ju pengar, bilar och resor bara för att han/hon har köpt en bingolott. Då kan man ju lika gärna hålla en tävling som handlar om miljön också. Hur bra är det att vinna bilar egentligen? De bidrar ju bara till försämrad miljö.
Man borde t.ex. istället sända miljötävlingarna i TV där folk får tävla om vem som kommer med det bästa förslaget om hur vi kan värna om vår miljö mer. Det skulle även bidra till att alla tittare lär sig mer och blir mer uppmärksamma. Tänk, vi skulle till och med kunna få soffpotatisar som mig att bli intresserade. Med en snygg programledare, lite mystiskt ljus i studion och spännande musik skulle det ju lätt kunna bli nya Idol.
Vi skulle t.ex. kunna använda Björn Gustafsson som programledare eftersom det skulle bidra till att alla unga tonårsstjejer runt om i landet också skulle titta.

B. 

http://www.wwf.se
Om ni går in på den hemsidan kan ni läsa massor om hur du kan bidra till en bättre miljö.
Du kan även göra ett test som visar hur många jordklot som skull behövas om alla levde som du.

    

Kommentarer
Postat av: Calle igen!

shit jävla smarta saker du kommer på fan haha :D helt rätt!

2008-04-10 @ 21:23:29
Postat av: Anonym

"B" du är min idol!!!! TUMMEN UPP FÖR GRÖNT ÄR SKÖNT

2008-04-10 @ 22:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0